Rolul unei agenţii de recrutare

Pe parcursul activitatii noastre, ne lovim destul de des de faptul ca persoanele care ne trec pragul nu cunosc rolul unei agentii de recrutare. Pentru a putea intelege mai bine rolul acesteia, am creat si un infografic cu privire la acest lucru.

12507422_521283208049488_2921115625229402486_n

Printre intrebarile candidatilor se numara daca percepem comision pentru locurile de munca. Raspunsul este simplu:  nu, nu percepem comision. Exista o multitudine de avantaje daca alegeti sa colaborati cu agentia noastra de recrutare, in sensul ca daca sunteti in cautarea unui loc de munca, la noi exista posibilitati multiple de a va prezenta in fata mai multor angajatori. De asemenea, faptul ca veniti la agentia noastra de recrutare va este cu siguranta de folos, deoarece in loc sa cautati singuri companii unde sa aplicati, noi va oferim mai multe posturi disponibile conform competentelor dvs. Daca nu avem posturi pentru profilul pe care-l aveti, vom incerca sa cautam. Este un serviciu gratuit pentru candidati, iar acestia ar trebui sa valorifice avantajele pe care le ofera o agentie de recrutare.

Sa spunem de exemplu ca veniti la noi la interviu pentru un post de Ambalator. Trecand de prima etapa, vine a doua etapa de interviuri unde va veti intalni cu angajatorul care ofera postul de Ambalator. Dupa aceasta discutie veti putea primi unul din cele doua raspunsuri: ati fost acceptat sau nu ati fost acceptat. Daca dvs. veti primi raspuns negativ, noi va vom anunta si ramane sa va reintoarceti la noi pentru a va propune un alt post daca avem disponibil. Apoi din nou, veti avea un interviu la angajator si veti trece prin aceleasi etape pana reusim sa va gasiti un loc de munca. Iar acest lucru se intampla gratuit.

Speram ca v-am facut sa intelegeti mai usor ce inseamna activitatea prestata de noi, o sa continuam sa va raspundem la intrebari ori de cate ori este nevoie.

Un weekend placut!


Articol scris de Antonia Oprean-Referent Marketing B.V.B. RECRUIT

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s