Cum stii ca ai ales compania potrivita

office_buildings_199125Ce inseamna de fapt a alege o companie potrivita? Pentru fiecare persoana compania potrivita arata intr-un anumit fel si doreste sa regaseasca in ea anumite lucruri: un numar crescut /redus de angajati, o companie cu renume/ un startup, recompense financiare raportate la volumul de munca s.a.m.d

Cel mai important lucru, din experienta noastra, este ca persoana sa se identifice cu compania, cu valorile acesteia. In sensul ca daca aceasta nu intelege modul in care compania este condusa, planul strategic si daca serviciile pe care le ofera nu prezinta un mare interes si o intelegere pentru ea, atunci drumul esecului va fi foarte aproape.

Fiecare din candidati  cauta sa creada in valorile companiei la care va urma sa lucreze si acest lucru este din ce in ce mai des intalnit. Nu mai lucram intr-o era in care trebuie sa ne gasim un loc de munca si sa ne intereseze doar partea financiara. Noii recruti sunt din ce in ce mai interesati de viziunea de ansamblu a companiei si de atmosfera de la locul de munca, precum si de gradul de implicare al companiei in oferirea sprijinului profesional pentru fiecare din angajatii sai.

Va uram un weekend placut si la cat mai multe locuri de munca asa cum va doriti!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s