Testele in limba romana la angajare- un necesar

board-361516_640Cele mai multe companii au deja in sistemul de recrutare  introduse teste, care mai de care mai sofisticate. Odata ce candidatul trece de primul interviu, acestuia i se vor da teste de abilitati, personalitate, de logica precum si multe altele.

Dar conditiile cu care ne-am confruntat in ultimii ani, cu o rata rusinoasa de nepromovare a examenului de bacalaureat (41% rata nepromovarii doar in 2014) impreuna cu detaliile studiului Comisiei Europene din care a reiesit ca 40% din adolescentii de 15 ani ai Romaniei sunt semi-analfabeti, companiile au recurs si la introducerea testelor de limba romana.

Pentru unele companii testele vor fi date candidatilor intr-un cadru profesionist, la sediile acestora. Dar exista si cazuri in care angajatorii va trimit un test pe e-mail si dvs. veti avea cateva zile pana sa il rezolvati si sa-l trimiteti inapoi. Inboard-597190_640 aceste caz, nu este indicat sa aplelati la surse externe de rezolvare a testelor, este cel mai bine sa faceti cat stiti. Motivul? La viitorul post va veti duce tot dvs. si veti avea de indeplinit sarcini la care alte persoane nu vor avea cum sa va ajute, si atunci va veti afla in imposibilitatea de a va realiza atributiile.

Asadar, fiti sinceri, rezolvati din teste cat va este cu putinta, realizati continut unic, trecut prin prisma dumneavoastra.

Implicati-va cu adevarat si veti obtine rezultatele asteptate!

Succes!


Articol scris de Oprean Antonia-Referent Marketing B.V.B. RECRUIT
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s